Yoga i Påsken

Godmorgen-påskeyoga

Har du lyst til at skabe nærværende “dig tid” på yogamåtten?

Påske søndags yoga – til de morgen friske!
Pga sommertid starter søndag d. 31. marts – er det rykket til kl 8.00-10.00.
Inviter energi, fokus og ro ind i din krop og sind med åndedræt, Hatha yoga, Flow, yin yoga, neuro/z-health, afspænding og meditation.
Spis først efter yogaen, og giv dermed dit fordøjelses systemet en lille pause. Du kan give dig selv et faste vindue helt op til 16 timer (intermiterende fase) fra aftensmaden dagen før til efter yogaen. Drik gerne varm vand fra morgenstunden, for at hjælpe fordøjelsen inden yogaen
 
Det praktiske:
Pris: 225 kr
Sted: Dyssekilde yogacenter
 

Glæder mig at se dig på yogamåtten

Individuel behandling

Få direkte afhjælpning og kortlægning af dine fysiske skader. Alt efter hvad din krop har brug for, benyttes teknikker fra enten fysioterapien, kraniosakral-terapien, akupunktur, EFT eller Z-health og helhedsterapi. Du får hvad din hjerne og dit nervesystem har brug for, for at kunne begynde at hele dine fysiske, emotionelle og mentale traumer.

Jeg tager udgangspunkt i nervesystemet. At få din hjerne og nervesystem til at blive tryg, er vejen til bedring på alle planer fysisk, følelsesmæssigt og psykisk. Dette indbefatter i nogle tilfælde en kost og livsstilsændringer.

Alt efter hvad der er behov for til din unikke skade, kombinerer jeg frit mellem de behandlingsformer jeg er uddannet inden for, for at skabe de bedste og hurtigste resultater for dig.

De manuelle teknikker jeg anvender, tager alle udgangspunkt i en dybere påvirkning af nervesystemet. Træningsterapien tager udgangspunkt i synstræning, balancetræning, bevægeligheds og koordinationsøvelser, stabilitetsøvelser, styrketræning og åndedrætsterapi samt mindfulness.

Nyhedsbrevet

Modtag nyt fra hjerneglad yoga & fysioterapi

Få nyt om kurser og events samt Hjerneglade tips og tricks