Det Selvhelende Menneske

Glæde

Det Selvhelende Menneske
Åndedræt / Yin Yoga / Vokal lydterapi / Nada Yoga

På denne intensive dag vil vi have et særligt fokus på kroppens naturlige evne til selvheling igennem åndedrættet og stemmen. Det er to af vores mest kraftfulde redskaber til aktivering af vores kranio-sakrale forbindelse og kroppens egen naturlige evne til selvhelbredelse igennem vagus nerven og det parasympatiske nervesystem.

Du vil igennem åndedrættet lære og få en oplevelse af, hvor kraftfuldt et redskab det er, at trække vejret bevidst. Med særligt fokus på øvelser der får diafragma/mellemgulvets muskler i balance.

Igennem vores lyd vil vi beskæftige os med stemmetræning og øvelser til at løsne fysiske blokeringer omkring nakke/hals/kæbe/tunge og aktivering af vagus nerven. Redskaberne stammer fra Nada Yoga (Lyd Yoga) og Nada Vidya (somatisk stemme yoga og selvheling med lyd).

ÅNDEDRÆTTET
Dit dybe bevidste åndedræt er din direkte kontakt med livskraften og ånden i dig. Det er fundamentet for kroppens selvheling, immunforsvaret og lymfesystemet. Dit bevidste åndedræt er en kilde til dyb indre ro og balance.

LYDEN
Lyd er vibration. Vibration er liv. Lyd er liv.
Din egen lydvibration er en genvej til selvheling, stemmefrigørelse og jordforbindelse. Den er desuden en meget direkte vej til en oplevelsesmæssig erkendelse af bvidsthedsskiftet fra dualitet til enhed.

POSITIVE BIEFFEKTER
– Bliv smertefri/minimere dine smerter især i nakke, ryg og lænd
– Få mere kontrol over din stress/angst eller depression
– Bedre koncentrations- og præstationsevne både mentalt og fysisk
– Nye redskaber til at håndtere din astma og andre lungelidelser
– Digital detox fra oxidativt stress og øget kropsforbindelse
– Nulstilling og genopladning af dine “batteriet”

hjerneglad

– Balancering og harmonisering af din energikrop

– Bliv ven med din stemme
– Lær at synge andenstemmer
– En oplevelsesmæssig forståelse lydens og musikkens natur

Nok om det. Vi vil holde det nede på jorden og humoristisk. Det handler om at mærke. At lytte med kroppen. Hjernen, egoet, forforståelsen, forventningerne og personligheden hænger vi på knagen udenfor, sammen med frakken.

Ingen særlig erfaring er nødvendig. Kom med et åbent sind og et åbent hjerte. Det er anbefalet at have mulighed for at kunne slappe af resten af dagen, da det ofte virker kraftfuldt.

PRAKTISK:
Det foregår på dansk og engelsk, du kan altid bede om oversættelse undervejs.

Medbring løstsiddende tøj til yoga, vandflaske.

TID: 2. okt kl 13 – 17

STED: Yoga Mandala, Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød

PRIS: 490 kr.

(Er du særligt udfordret økonomisk, pga kronisk sygdom eller andet, har vi få pladser til rådighed til en lavere pris. Skriv en mail til runi@runi.nu omkring den mulighed.)

FACILITATORER:
Roselina Søndergaard:
Mere end 25 års erfaring som neurologisk fysioterapeut og åndedræts yogalærer.
Kranio-sakral terapi, medicinsk akupunktur, Reconnective healing, EFT, hjerne/neurobaseret diagnostik, træning og behandling.
Se mere: Hjerneglad.dk

Runi Gindesgaard:
Mere end 22 års erfaring som vokal lydterapeut og facilitator af selvheling. Kropsterapeut med speciale i myofascial triggerpunkts terapi samt musiker/musiklærer og voksenvejleder.
Se mere: runi.nu

Nyhedsbrevet

Modtag nyt fra hjerneglad yoga & fysioterapi

Få nyt om kurser og events samt Hjerneglade tips og tricks