Om mig

Hvem er jeg

Roselina søndergaard

Min store interesse har alid ligget i sundhed og helse – fra inderst til yderst. Så langt tilbage som jeg kan huske, er dette et felt der har optaget mig.
Som ung ledte denne interesse mig til min første uddannelse inden for sundhedsområdet, som fysioterapeut. Derefter fulgte den ene uddannelse efter den anden, for at udvide min forståelse og værktøjskasse til at kunne hjælpe mennesker.
Vejen har taget mig fra fysioterapien hvor jeg startede, og udvidet med viden og forståelse af hvordan hjernen spiller en kæmpe rolle i al helbredelse, til forståelsen af, hvordan tanker og psyke påvirker vores sundhed og velbefindende. Min lyst til at udvide min kunnen og forståelse af krop og sundhed, har ledt mig gennem en bred vifte af uddannelser i forskellige retninger. Det har givet mig værktøjer som jeg nu kombinerer i mine behandlinger. 
Jeg uddanner mig fortsat hele tiden. Der kommer hele tiden nye banebrydende opdagelser til, i vores forståelse af kroppen og dens sammenhæng med nervesystemet, psyken og sjælen, og min nysgerrighed for at udvide og forstå mere, er en naturlig del af hvem jeg er.

Privat bor jeg bor i Lynæs, Hundested, hvor jeg nyder at afholde træning og workshops ude i den skønne natur.

Næsten hele året kan man finde mig nede på badebroen til en dukkert, eller se mig springe omkring i terrænet i løbesko. Bevægelse på alle områder af livet, bringer mig glæde og fornøjelse hver eneste dag.

HjerneGlad yoga og neurofysioterapi

Meritter og uddannelser

erfaring

Bestil tid til behandling

Jeg finder vejen og nøglen til at sætte den hurtigst mulige heling igang for dig. Det handler om at ‘låse op’ for din krops unikke evne til at hele sig selv – med en lille smule hjælp.

Find dit online kursus

Find det træningsprogram der passer til dit behov og oplev hvordan de hjerneglade træningsmetoder, vil åbne for helt nye veje og give dig lynhurtige resultater.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på om jeg kan hjælpe netop dig, er du altid velkommen til at kontakte mig. Ring eller send mig en email, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan

Nyhedsbrevet

Modtag nyt fra hjerneglad yoga & fysioterapi

Få nyt om kurser og events samt Hjerneglade tips og tricks